30 Eylül 2014 Salı

PTT 1. LİG 2014-2015 SEZON REHBERİ: 5 YILDIZ ADAYI*

Muhammed Demirci – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
Gözümüzün önünde büyüyen süper yetenek, yerli Messi adayımız. A Takıma çıktığı ilk aşamada biraz hayal kırıklığı yarattı gibi. Antep’te kiralık ve önemli bir şans var önünde. Artık zamanı, yoksa onunla ilgili ümitler hızla azalabilir.

Halil İbrahim Tuna – Altınordu
İlk önce Ozan Sol’un, geçen sezon da Gökhan Karadeniz’in gölgesinde kalmış olabilir ama artık ipler onun elinde. Uzun boylu, çok güçlü değil, hatta biraz çelimsiz bile sayılabilir ama harika sol ayağı, topla kat etme ve adam geçme özelliği var. Sağ çizgiden içeriye ve dışarıya doğru her topu aldığında tehlike demektir. Rakip sol beklerin başı dertte. Çok konuşulacaktır.

Timur Temeltaş – Altınordu
Altınordu’nun Türk futboluna hediyelerinden biri olacak gibi. Geçen yılki performansı ve bu sezonki lige başlangıcından sonra PTT 1. Lig’in Iniesta şubesi olarak atanabilir rahatlıkla. Sert şutları da bonus.

Beykan Şimşek – Adana Demirspor
Fenerbahçe alt yapısının parlayan isimlerinden. İki ön kenarda da çok etkili. Topla direk rakibinin üstüne giden cinsten. Demirspor’a heyecan katacağı kesin ama daha fazlası bekleniyor. Karabük’te çok az oynadı ama bu ligdeki stajı kısa sürebilir.

Doğan Erdoğan – Samsunspor
Tam bir çift yönlü orta saha. Topla arası çok iyi, pas trafiğindeki merkez oyuncu da olabiliyor rahatlıkla. Yaşına göre de kuvveti ve dayanıklılığı gelişkin. Veli Kavlak’ı andıran topun üçüncü halindeki becerisi ise ona sınıf atlatıyor. 
*FourFourTwo Dergisi Eylül 2014 Sayısı Özel Sezon Rehberinde Yayımlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder