3 Eylül 2015 Perşembe

PSG’den BAL’a!*

Bölgesel Amatör Lig iki sezondur ses getiren transferlere imza atıyor. Süper Lig’den tanıdığımız oyunculardan Serge Djiehoua’nın geçen sezon Cizrespor ve Ödemişspor formalarını giymesi, ardından bu sezon başında da Jaba’nın Kuşadasıspor’a transfer olması lige olan ilgiyi epey arttırdı. Son olarak BAL’ın iddialı ekiplerinden Mudanyaspor önemli isimler kadrosunu kattı.

Paris Saint-Germain’in altyapısında oynayan 20 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız forvet Onquene Ntah Simon ve Njalla Quan Sports Academy takımından 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Bate Eya Arsene Etah’ı transfer eden Mudanyaspor, sezon başının en azından adını duyurması bakımından dikkat çeken takımlarından oldu.

3. Lig’e çıkmayı hedefleyen yeşil kırmızılı BAL temsilcisi, iki oyuncuyla 1’er yıllık sözleşme imzaladı. Futbolcuların finans kaynağını sponsor ile çözen kulüp yeni sezon için artık daha umutlu. Yeni transferler ise imza töreninde iddialı konuşmaktan geri durmadı. Ntah Siman bu yıl 20 golü bulacağını söylerken, Arsene Etah da 15 gol atacağını iddia etti. İmza töreninde hazır bulunan Mudanyaspor teknik direktörü İsmail Serbest de oyuncularının yüksek özgüvenine, “Tamam o zaman 3. Lig garanti” esprisiyle destek çıktı.
*FourFourTwo Dergisi Eylül 2015 Sayısında Yayımlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder