2 Eylül 2015 Çarşamba

ÇOCUKLAR SAHADA, ANNELER TRİBÜNDE!*

U12 İzmir Cup ve U11 Balkan Cup gibi alt yaşlarda başarılı organizasyonlar düzenleyen Altınordu, yine farklı bir etkinliğe imza attı. İzmir dışındaki birçok bölgeden futbol okulu öğrencilerinin katıldığı “Altınordu Futbol Okulları Anadolu Cup” Afyon’da yapıldı.

Konya, Antalya, Kütahya, Afyon, Denizli ve Uşak’tan 240 öğrencinin yer aldığı şenlik havasındaki organizasyonda maçlar 12,5 dk x 2 devre üzerinden oynandı. 16 Ağustos Pazar günü boyunca devam eden turnuvada toplam 36 maç oynandı.

Birbirinden güzel ve renkli görüntülerin yansıdığı etkinlik boyunca çocukların sahada sevinçlerine tribündeki aileler de ortak oldu. Hakemler, kimi zaman oyunu durdurup, yaşları 8 ile 12 arasında değişen çocuklara oyun kurallarını hatırlattı, kimi zaman tacın nasıl atılacağını şahsen gösterdi, kimi zaman da düzgün bir maç başı töreninin nasıl olacağını anlattı.

Tribünlerdeki anne ve babalar ise ellerindeki kırmızı-lacivert ponponlarla coşku dolu saatler yaşadı. Dev organizasyonun sonunda futbolculara madalyaları verilirken, kupa töreni de oldukça neşeli geçti. Turnuvanın sonunda veliler ve yüzlerce çocuk Altınordu’nun artık herkesçe bilinmeye başlayan sloganını hep bir ağızdan söylendi. “İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu”
*FourFourTwo Dergisi Eylül 2015 Sayısında Yayımlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder