8 Şubat 2014 Cumartesi

SPONSORLUK TAMAM, SIRA ŞAMPİYONLUKTA!*


Bölgesel Amatör Ligi 7. Grubun 12. haftasında ilginç, ilginç olduğu kadar da renkli bir olay yaşandı. Lider Çine Madranspor’un son sıradaki Ispartaspor’u konuk ettiği maçtan önce eşine az rastlanır bir “seremoniye” şahitlik etti Çine Yüksel Yalova Stadı’na gelenler. Çineli işadamı Yüksel Eşiyok, şampiyonluk mücadelesi veren ilçe takımına 2 inek ve 1 buzağı hediye etti. Üstelik bu mini sponsorluk töreni de statta ve maçtan önce yapıldı. Kamyon protokol tribünün önüne yetkilileri atlatarak çekildi ve hediyeler sunuldu. Organizasyon biraz kaçak göçek olunca, sponsorluğu ölümsüzleştiren birkaç fotoğraf karesinden sonra hayvanlar apar topar kamyona yüklendi ve stattan çıkardı.


İneklerin ve buzağının nerede olduğunu sorduğumuzda ise kulüp başkanı Ali Örten, onları ahırları olan futbolcuları Muhittin Bozkurt’a verildiklerini söyledi. “Muhittin kendi imkanlarıyla bakıyor onlara. Her gün de taze süt getiriyor takıma. Güzel oldu böyle, herkes halinden memnun”



Bu sponsorluk işe yaramış olacak ki Çine Madranspor, Ispartaspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ediyor. Zaten ligde de işler yolunda gidiyor şimdilik. Takım ilk yarıyı lider tamamladı. 1926’da kurulan ve 88 yıllık bir kulüp olduklarını anlatan Ali Örten, 1987 yılından beri amatörde yer aldıklarını ama bu sezon 3. Lig’e yükseleceklerine inancının tam olduğun söyledi. “Bizim yerimiz amatör küme değil. 4 sezondur şampiyonluk mücadelesi veriyoruz. Artık bu yıl olacak. Arkamızda ilçe halkının büyük desteği var. Sahamızda oynadığımız maçlara 4 bine yakın taraftar geliyor. 27 yıl sonra tekrar profesyonel liglere döneceğiz”

*FourFourTwo Dergisi Ocak 2014 sayısında yayımlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder