16 Kasım 2015 Pazartesi

SEPİL’İN ENERJİSİ ARTIK SADECE GÖZ-GÖZ İÇİN*

2003’ten beri Süper Lig’e uzak kalan Göztepe’de geçen sezondan bu yana hem sportif hem de kurumsal anlamda ciddi bir toparlanma yaşanıyor. Takım tekrar PTT 1. Lig’e yükseldi ve bu sezonun başında Süper Lig yarışı için lig şartlarının çok üstünde ve kalitede bir kadro kuruldu. Süper Lige yükselme mücadelesi veren Göz-Göz’de bu değişimin ve iyi gidişin en temel etkeniyse farklı profiliyle dikkat çenek başkan Mehmet Sepil.

İş dünyasının önemli isimlerinden olan Mehmet Sepil, camiada ve özellikle taraftarlarda harika bir etki yarattı. İzmirli ve Göztepeli olan 62 yaşındaki başkan artık tüm enerjisini Göztepe’ye vermeye karar verdi.

“Bir sürü yatırımlarım var. Göztepe var. Biraz daha hayatımı düzene sokayım. Göztepe’yi Süper Lig’e çıkarayım.” mesajını yayınlayarak Londra Borsası’nda işlem gören ve kurucusu olduğu enerji devi Genel Energy şirketinde aktif görevini noktaladığını açıkladı. Sepil, iki büyük hissedarından biri olduğu ve 2002 – 2011 yılları arasında CEO görevini üstlendiği şirketin İcra Kurulu Başkanlığı’ndan ayrıldı.
*FourFourTwo Dergisi Kasım 2015 Sayısında Yayımlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder